"Mezunlarla Buluşma Etkinliği" Mezunlarımız Medine DOĞAN SARIKAYA ve Seher ŞAHİN'in Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.

Fakültemiz adına geleneksel hale gelen “Mezunlarla Buluşuyoruz” etkinliğinin 2024 yılı ilk konukları Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü 2017 yılı mezunu Medine DOĞAN SARIKAYA ve 2018 yılı mezunu Seher ŞAHİN oldu.
Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent KARAKAŞ ve öğretim elemanlarının katılımları ile 19.03.2024 tarihinde gerçekleştirilen etkinlikte mezunlarımız; lisansüstü eğitimlerine, devam eden çalışma hayatlarına, mezun olduktan sonra yaşadıkları süreçler hakkında bilgiler paylaşımda bulundular. Mezunlarımız ayrıca fakültemizde geçirdikleri lisans öğrenimlerine dair değerlendirmeler yaparak, avantaj veya dezavantaj olarak gördükleri durumları ve  geliştirilebileceğini düşündükleri hususlara değinerek öğrencilerimize tecrübelerini aktardılar.
Her iki mezunumuz da fakültemizin TÜBİTAK 2209 projelerinde göstermiş olduğu yoğun katılım ve başarıyı takip ettiklerini, lisans eğitimlerinde özellikle uygulamalı derslerde sunulan imkanlar sayesinde, lisansüstü eğitim süreçlerinin daha kolay geçtiğine vurgu yaptılar. Üniversitemiz öğrencilerine de özellikle proje bazlı çalışmalarda yer almalarını ve üniversitenin öğrencilere sağladığı tüm imkanlardan faydalanmaları gerektiğini, Bartın Üniversitesi etiketini aldıkları ve bu etiketi de gururla taşıdıklarını dile getirdiler. Programın son bölümünde mezunlarımız öğrencilerimizin sorularını cevapladılar.
Bu yoğun eğitim öğretim dönemi ve çalışma hayatlarında zaman ayırarak değerli paylaşımlar yapan mezunlarımıza teşekkür eder; Fen Fakültesi öğrencilerine, paylaşım yapan tüm mezunlarımıza başarılarla dolu bir eğitim hayatı ve meslek hayatı dileriz.