Fen Fakültesi Kariyer Günleri

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN ve Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent KARAKAŞ'ın katılımlarıyla 03/02/2022 tarihinde Fakültemiz tarafından "Kariyer Günleri" etkinliği gerçekleştirildi.
Türkiye'nin dört bir yanında lisansüstü eğitimlerine devam eden veya çalışma hayatına atılmış mezunlarımız, öğrencilerimize çalışma hayatı, üniversite eğitimi, yurt dışında eğitim ve yaşam koşulları hakkında bilgiler verip tecrübelerini aktardılar. Ayrıca Bartın Üniversiteli kardeşlerine üniversite hayatlarını ve eğitimlerini daha verimli hale getirecek önerilerde bulundular. Mezunlarımızla yaptığımız söyleşi Rektörümüz, Dekanımız, akademisyenlerimiz ve öğrencilerimizin yoğun katılımı, keyifli paylaşımları ve sorularıyla oldukça verimli geçti.
Bu yoğun eğitim öğretim dönemi ve çalışma hayatlarında zaman ayırarak değerli paylaşımlar yapan tüm mezunlarımıza teşekkür eder; Fen Fakültesi öğrencilerine ve ailesine, paylaşım yapan tüm mezunlarımıza başarılarla dolu bir eğitim hayatı ve iş hayatı dileriz.