Fakültemiz Kalite Komisyonu tarafından 2019-2023 Dönemi Stratejik Planı 2020 Yılı ikinci altı aylık gerçekleşmeleri toplantısı yapıldı.

Fakültemiz Kalite Komisyonu Üyeleri 25.01.2021 tarihinde Dekanımız Prof. Dr. Bülent KARAKAŞ başkanlığında, birimler ve komisyon tarafından hazırlanan 2019-2023 Dönemi Stratejik Planı 2020 Yılı ikinci altı aylık gerçekleşmelerinin hazırlanmasına yönelik hazırlık ve planlama toplantısını yapmıştır.

• Fakültemiz Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. H. Ufuk ÇELEBİOĞLU Yürütücülüğünde Kabul Edilen TÜSEB Projesiyle Kolesterol Seviyesini Düşürücü Yeni Formüller Geliştirilecek.

• Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun Kısa'nın Kabul Edilen TÜSEB Projesiyle Yeni Nesil Teknolojilerle DHFR Enzimi Üretilecek.