image/svg+xml
image/svg+xml

Video Konferans Yöntemi İle Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi

Fen Fakültemiz Akademik Kadrosu ile video konferans yöntemi kullanılarak Akademik Kurul toplantısı gerçekleştirildi. Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL başkanlığında gerçekleştirilen toplantıya Dekan Yardımcılarımız Dr. Öğr. üyesi Ufuk ÇELEBİOĞLU, Dr. Öğr. Üyesi Funda TÜRK, Fakülte Sekreterimiz Kadir ÇELİK, Bölüm Başkanlarımız Doç. Dr. Ramazan YILMAZ, Dr. Öğr. Üyesi Recep TAŞ, Doç. Dr. Ömer KİŞİ, Doç. Dr. Dursun KISA, öğretim üyelerimiz ve öğretim elemanlarımız katılmıştır. Toplantı, Bölümlerin eğitim-öğretim faaliyetlerinde gösterdikleri değerli katılım ve katkılarına Dekanımızın teşekkürleri ile başladı. Gerek uzaktan mezuniyet törenleri ve gerekse uzaktan uyum etkinliklerinde Bölüm Başkanlarımız başta olmak üzere tüm akademik personel yüksek gayret göstermişlerdir. Toplantı da; 2020-2021 Güz Yarıyılı Eğitim-Öğretim faaliyetlerinde Uzaktan Eğitim hazırlıklarının gözden geçirilmesi ve Üniversitemiz Senatosunca Kabul Edilen Uzaktan Eğitim Öğretim Usul Ve Esaslarına uygun olarak yürütülmesi, süreçlerin değerlendirilmesi, yükseköğretim kalite kurulu kalite çalışması değerlendirmeleri kapsamında özdeğerlendirme çalışmaları, akreditasyon çalışmaları ve gündeme ait diğer konular hakkında karşılıklı görüş alış verişi yapıldı ve dilek ve temennilerde bulunuldu.

Toplantı Fakültemiz Dekan V. Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL'in katılımcılara teşekkürü ile son buldu.
  • Fakültemiz Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. H. Ufuk ÇELEBİOĞLU Danışmanlığında Kabul Edilen TÜSEB Projesi İle Bağışıklık Güçlendirici Yeni Formüller Denenecek.

  • Fakültemiz MBG Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Fahriye ZEMHERİ NAVRUZ'un TÜBİTAK Projesi Kabul Aldı.

  • "Mezunlarla Buluşma Etkinliği" Mezunlarımız Medine DOĞAN SARIKAYA ve Seher ŞAHİN'in Katılımlarıyla Gerçekleştirildi.

  • Fakültemiz Öğrencisinin "Topuk Kanından Hızlı Tanı" Çalışmasına Birincilik Ödülü

  • Fakültemiz Akademik Kurul Toplantısı Gerçekleştirildi.

  • TÜBA ve TÜBİTAK Ödüllü Öğretim Üyemiz Prof. Dr. Ramazan YILMAZ'a Teşekkür Belgesi Verildi.

  • Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan YILMAZ “TÜBA-GEBİP” ve “100.Yıl TÜBİTAK Teşvik Ödülü” aldı.

  • Fakültemiz Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ramazan Yılmaz, TÜBA-GEBİP ödülü aldı

  • “2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Destekleme Programı” Kapsamında Fakültemiz Öğrencilerinin 7 Projesi Destek Almaya Hak Kazandı.

  • Fakültemiz 1. Sınıf Öğrencilerine Yönelik Oryantasyon Eğitimi Etkinliği Gerçekleştirildi.