Mezunlarla Buluşma

Fakültemiz Dekanı Prof. Dr. Bülent KARAKAŞ'ın ve öğretim elemanlarının katılımlarıyla 30/06/2022 tarihinde Fakültemiz tarafından "Mezunlarla Buluşma" etkinliği gerçekleştirildi.
Türkiye'nin dört bir yanında lisansüstü eğitimlerine devam eden veya çalışma hayatına atılan mezunlarımız, öğrencilerimize çalışma hayatı, üniversite eğitimi, yurt dışında eğitim ve yaşam koşulları hakkında bilgiler verip tecrübelerini aktardılar.
Mezunlarımız üniversiteli kardeşlerine üniversite hayatlarını ve eğitimlerini daha verimli hale getirecek önerilerde bulunarak "Üniversite yıllarındaki akademik başarının yüksek lisans ile doktora eğitimlerinde kendilerine çok kolaylık sağladığını; Üniversitenin öğrencilere sağladığı tüm imkanlardan faydalanmaya çalışmalarının önemini, üniversite yıllarında başarılı olmanın sonraki süreçlerde çok büyük avantajlar sağladığından bahsederek; üniversite yıllarını ve Bartın'ı çok özlediklerini, Bartın Üniversitesini basından takip ettiklerini, Üniversitemizin ve Fakültemizin sıralamalarda çok iyi yerlere geldiğini, ilerlediğini görmekten çok mutlu olduklarını, Bartın Üniversitesi etiketini aldıkları ve bu etiketi de gururla taşıdıklarını dile getirdiler.
Mezunlarımızla yaptığımız söyleşi Dekanımız, öğretim elemanlarımız ve öğrencilerimizin yoğun katılımı, keyifli
paylaşımları ve sorularıyla oldukça verimli geçti.
Bu yoğun eğitim öğretim dönemi ve çalışma hayatlarında zaman ayırarak değerli paylaşımlar yapan tüm mezunlarımıza teşekkür eder; Fen Fakültesi öğrencilerine, paylaşım yapan tüm mezunlarımıza başarılarla dolu bir eğitim hayatı ve meslek hayatı dileriz.