KOSGEB Bilgilendirme Eğitimi

KOSGEB bilgilendirme eğitimine öğrencilerimiz tarafından yoğun ilgi gösterildi.

Fakültemiz öğrencilerine yönelik düzenlenen eğitimde Bartın KOSGEB İl Müdürlüğü Personeli KOBİ Uzmanı Ali Emre ÇULLU tarafından  KOSGEB destekleri, aktif proje teklif çağrıları, E- Girişimcilik eğitimi portalı üzerinden yapılan eğitimler ve sisteme giriş adımlarının nasıl yapılacağı konusunda detaylı bilgilendirme yapıldı. Etkinliğin açılışında  söz alan Fen Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Handan UCUN ÖZEL "Girişimcilik ekosisteminin geliştirilmesi ve KOSGEB  girişimcilik destek programları girişimcilik eğitimleri, proje üretimi ve desteklerden faydalanma hususlarının önemini vurgulayarak geçen zaman içinde bu sürecin daha da kolay hale geldiğini belirtti. Konunun uzmanı Ali Emre ÇULLU tarafından bilgilendirmeler yapılacağı  ve  katılımcılar için oldukça verimli bir toplantı olacağını belirterek  Konuk konuşmacıya katılımlarından dolayı teşekkür etti. Ayrıca fakültemiz öğrencilerinin farkındalık bilinciyle toplantıya göstermiş oldukları yoğun ilgiden duydukları memnuniyeti dile getirdi".