Fen Fakültesi Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi

Fakültemize 2019-2020 akademik yılında yeni kayıt yaptıran öğrencier için Oryantasyon Programı, 27 Eylül 2019 Cuma günü Mimar Sinan Sayısal Derslik Binası Konferans Salonu’nda saat 10:00’da gerçekleştirildi. Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Handan UCUN ÖZEL'in konuşması ve sunumu ile başlayan programda üniversitemizin ilgili birimlerinin temsilcileri ve bölüm hocalarımız da fakültemizi yeni kazanan öğrencilere bilgilendirme sunumlarını yapmış ve başarılı bir lisans dönemi temennisinde bulunmuşlardır.

• Üniversitemiz Öğrenci Projeleriyle Türkiye 3.sü Oldu