Üniversitemiz 10. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinlikleri çerçevesinde Fakültemiz Kariyer Günü etkinlikleri 22 Mayıs Çarşamba günü gerçekleştirilecektir.
I. Etkinlik:  Fakültemiz Biyoteknoloji ile Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü tarafından Mass Laboratuvar ve Danışmanlık Hizmetleri A. Ş. yetkilileri  Hüseyin YÜRÜTEN ve İpek DEMİRKOPARANOĞLU YÜRÜTEN'in katılımlarıyla  22 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 10:30'da  Mimar Sinan (Sayısal) Dersliği Konferans Salonunda gerçekleştirilecektir.

II. Etkinlik: Fakültemiz Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü tarafından Hayat Boyu Öğrenme ve Halk Eğitim Merkezi Müdür Yardımcısı Hakan İLETİR'in katılımlarıyla  22 Mayıs 2024 Çarşamba günü saat 15:00'te  Mimar Sinan (Sayısal) Dersliği Konferans Salonunda  gerçekleştirilecektir.

Etkinliğimize tüm öğrencilerimiz davetlidir.
  • Fakültemiz MBG Bölümü Öğretim Elemanının Projesiyle Pankreas Kanseri Tedavisinde Yeni Yöntemler Denenecek.

• Stratejik Alanlarda Kullanılacak Nano-materyal Patentlendi.

• 2023 ve 2024 Yıllarında Projesi Desteklenen Fakültemiz Akademisyen ve Öğrencilerine Yönelik Gerçekleştirilen Etkinlikle Başarı Belgeleri Takdim Edildi

• Poster Sunum Etkinliği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi.

• Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Tarafından Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

• Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümleri Tarafından Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

• Fen Fakültesi Kariyer Günü Etkinlikleri 22 Mayıs 2024 Çarşamba Günü Gerçekleştirilecektir.

• Fakültemiz Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. H. Ufuk ÇELEBİOĞLU Yürütücülüğünde Kabul Edilen TÜSEB Projesiyle Kolesterol Seviyesini Düşürücü Yeni Formüller Geliştirilecek.

• Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun Kısa'nın Kabul Edilen TÜSEB Projesiyle Yeni Nesil Teknolojilerle DHFR Enzimi Üretilecek.