Üniversitemiz 10. İstihdam ve Kariyer Günleri etkinlikleri çerçevesinde Fakültemiz Biyoteknoloji ile Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümleri tarafından Mass Laboratuvar ve Danışmanlık Hizmetleri A. Ş. yetkilileri  Hüseyin YÜRÜTEN ve İpek DEMİRKOPARANOĞLU YÜRÜTEN'in katılımlarıyla  Kariyer Günü Etkinliği gerçekleştirildi.
Konuşmacılar Hüseyin YÜRÜTEN ve İpek DEMİRKOPARANOĞLU, öğrenim hayatları ve sonrasında yaşadıkları tecrübelerine dair paylaşımlarda bulundular. İlgili bölüm mezunlarının çalışma alanlarının çeşitliliğine vurgu yaparak, farklı alanlarda/laboratuvarlarda staj imkanlarının bulunduğu konusunda bilgilendirme yaptılar.  Etkinlik sonunda Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Bülent KARAKAŞ ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Yavuz ERDEN tarafından konuşmacılara teşekkür belgesi takdim edildi.
  • Fakültemiz MBG Bölümü Öğretim Elemanının Projesiyle Pankreas Kanseri Tedavisinde Yeni Yöntemler Denenecek.

• Stratejik Alanlarda Kullanılacak Nano-materyal Patentlendi.

• 2023 ve 2024 Yıllarında Projesi Desteklenen Fakültemiz Akademisyen ve Öğrencilerine Yönelik Gerçekleştirilen Etkinlikle Başarı Belgeleri Takdim Edildi

• Poster Sunum Etkinliği Yoğun Katılımla Gerçekleştirildi.

• Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Bölümü Tarafından Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

• Biyoteknoloji ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümleri Tarafından Kariyer Günü Etkinliği Gerçekleştirildi.

• Fen Fakültesi Kariyer Günü Etkinlikleri 22 Mayıs 2024 Çarşamba Günü Gerçekleştirilecektir.

• Fakültemiz Biyoteknoloji Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. H. Ufuk ÇELEBİOĞLU Yürütücülüğünde Kabul Edilen TÜSEB Projesiyle Kolesterol Seviyesini Düşürücü Yeni Formüller Geliştirilecek.

• Fakültemiz Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Öğretim Üyesi Doç. Dr. Dursun Kısa'nın Kabul Edilen TÜSEB Projesiyle Yeni Nesil Teknolojilerle DHFR Enzimi Üretilecek.