Bilim Sohbetleri Konuğu 'Doç. Dr. Said CEYHAN'

Fakültemiz tarafından her hafta Salı günü düzenlenen Bilim Sohbetleri’nde bu hafta Üniversitemiz Genel Sekreter V. İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Öğretim Üyesi Doç. Dr. Said CEYHAN “Filyos Lojistik ve Liman Projesinin Bartın ve Bartın Üniversitesine Etkisi” konulu konuşmasını gerçekleştirmiş, Filyos Limanının coğrafi olarak öneminden ve projenin hem bölge hem de Üniversitemize etkisinden bahsetmiştir.
Çevrimiçi olarak düzenlenen etkinlikte konuşan Dekanımız Prof. Dr. Bülent KARAKAŞ Türkiye’de 15 üniversitenin ihtisas alanına sahip olduğunu ancak en keyifli ve geniş kapsamlı (Matematik sistemleri, elektronik sistemler, dijital sistemler, akıllı şehir, iktisat ve işletme gibi) Üniversitenin tüm çalışanlarına hitap eden bir ihtisaslaşma alanına Üniversitemizin sahip olduğunu dile getirmiştir.
Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan UZUN’da “Akıllı Lojistik ve Bütünleşik Bölge Uygulamaları” ihtisaslaşma alanıyla Türkiye’nin en büyük limanlarından biri olacak Filyos Lojistik ve Liman Projesine Üniversitemizin ortaya koyduğu organizasyon ve stratejiyle katma değeri yüksek gelişmeler oluşturmak olduğunu ifade etmiştir.
Etkinlik katılımcıların sorularının cevaplandırılmasıyla son bulmuştur.