Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı/Temel Bilgi Teknolojileri Dersleri Muafiyet Sınavları

Fakültemize yerleşen öğrencilerimiz için 2024-2025 Akademik Yılı Temel Bilgi Teknolojileri Kullanımı/Temel Bilgi Teknolojileri derslerinin muafiyet sınavları 27 Eylül 2024 Cuma günü gerçekleştirilecektir.
Sınavlara dersi ilk defa alacak öğrenciler ile dersi daha önceden alıp başarısız olmuş öğrenciler girebilir. Dersi yükseltmeye alan öğrencilerimiz muafiyet sınavlarına giremezler. Bu öğrencilerimiz sınavlara girseler bile sınavları GEÇERSİZ sayılır.

- Sınavın yapılacağı saat ve derslikler için Fakültemiz internet sitesini takip ediniz.

- Muafiyet sınavlarına girmek tercihe bağlıdır. Sınavlara katılım zorunluluğu yoktur. Sınavlara derslerden muaf olmak isteyen öğrenciler katılabilirler.

Son başvuru tarihi 22 Eylül 2024, saat:23:59'dur. Sonrasında yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.
Muafiyet sınavına girmek isteyen öğrencilerimizin aşağıda yer alan başvuru formunu doldurarak elden veya email (fen@bartin.edu.tr) yoluyla birimimize ulaştırmaları gerekmektedir.

Muafiyet Başvuru Formu İçin TIKLAYINIZ