Ortak Zorunlu Ders Mazeret Sınavı

11-12 Nisan 2020 tarihlerinde gerçekleştirilen ortak zorunlu derslerin (Türk Dili II, Atatürk İlkeleri ve İnkılap Tarihi II ve Yabancı Dil II) ara sınavlarına giremeyen öğrencilerimiz için 16-17 Mayıs 2020 tarihlerinde mazeret sınavı yapılacaktır. Mazeret sınavında aşağıdaki listelerde ismi bulunan öğrencilerimiz e-posta yoluyla gönderecekleri dilekçe ile katılabileceklerdir.

Ara sınavlara giremeyen, mazeret sınavına girebilecek öğrencilerimiz listesi şu şekildedir:
Fen Fakültesi  Listeyi görmek için tıklayınız

Mazeret sınavına girmek için aşağıdaki dilekçe kalıbını doldurmanız ve Biriminize ait aşağıda yer alan e-posta adres(ler)ine göndermeniz gerekmektedir.

Dilekçe kalıbını indirmek için buraya tıklayınız.

Mazeret sınav dilekçelerinizi aşağıda yer alan biriminiz e-posta adresine göndermeniz gerekmektedir.
Aşağıdaki e-posta bilgileri sadece Türk Dili II, Yabancı Dil II ve Atatürk İlkeleri ve İnkilap Tarihi II dersi için geçerlidir.
Biriminiz Birim Sorumlusu Dilekçeyi göndereceğiniz e-posta adres(ler)i
Fen Fakültesi  Hasan Mutlu Kahraman hkahraman@bartin.edu.tr
8 Mayıs 2020 Cuma günü 17.30'a kadar dilekçenizi göndermeniz gerekmektedir.

Dilekçeleriniz ile ilgili tüm sorularınızı yukarıdaki tabloda yer alan Birim Sorumlusu'na ve dersini aldığınız hocanıza iletmeniz gerekmektedir.

Ortak Zorunlu Derslerin Mazeret Sınavı Tarihleri

Ders Adı
Tarih Saat Aralığı (Sınav Süresi)
Türk Dili II 16 Mayıs 2020 11.00-13.00 (25 Dakika)