İsteğe Bağlı Hazırlık Programını Tercih Eden Öğrencilerimizin Dikkatine!

*İsteğe Bağlı Hazırlık Programı'nda şube öğrenci listeleri, danışman hocalar ve ders programları 24 Eylül 2021 tarihinde https://ydyo.bartin.edu.tr/ adresinde yayınlanacaktır.

*İsteğe Bağlı Hazırlık Programında dersler 27 Eylül 2021 tarihinde başlayacaktır. Derslerin başladığı 27 Eylül Pazartesi günü şube danışmanlarımız tarafından program içeriğine yönelik oryantasyon toplantıları yapılacak olup toplantıların ardından seviye tespit sınavı gerçekleştirilecektir.

*İsteğe Bağlı Hazırlık Programını tercih eden öğrencilerimiz Zorunlu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavına katılmayacaklardır.
(23-24 Eylül tarihlerindeki Zorunlu Hazırlık Programı Muafiyet Sınavına sadece Üniversitemizin İngilizce Öğretmenliği ve İngilizce Mütercim ve Tercümanlık Lisans Programlarına kayıtlı Zorunlu Hazırlık Programı öğrencileri katılacaktır.)

*İsteğe Bağlı Hazırlık Programını tercih eden öğrencilerimizin ders kaydı otomatik olarak gerçekleştirilmektedir. Öğrencilerimizin hazırlık ders kayıt işlemi yapmaları gerekmemektedir.

NOT: Hazırlık Programlarında dersler Ağdacı Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu Binası Hazırlık Sınıflarında gerçekleştirilmektedir.