2023 - 2024 Yılı Bahar Dönemi Mazeret Sınavı Başvuruları Hk.

2023 - 2024 Yılı Bahar Dönemi Mazeret Sınavlarına girmek isteyen öğrencilerimiz 15-19 Nisan 2024 tarihleri arasında (19 Nisan Cuma günü saat 15:30 'a kadar) başvurularını yapmaları gerekmektedir. Başvurular şahsen teslim edilecektir. Şahsen belgelerin teslim edilememesi durumunda ıslak imzalı formların (İmzalı olarak iletilmeyen formlar işleme alınmayacaktır.) tarattırılarak fen@bartin.edu.tr adresine mail ile gönderilmesi ve daha sonra belgelerin mutlaka asıllarının Fakültemiz Öğrenci İşlerine teslim edilmesi gerekmektedir.

Mazeret Sınavı Başvuru Kabul/Red Sonuçları ayrıca Fakültemiz web (fen.bartin.edu.tr) sayfasından ilan edilecektir.

Başvuru formuna ulaşmak için TIKLAYINIZ.

NOT: Bartın Üniversitesi Önlisans ve Lisans Eğitim Öğretim ve Sınav Yönetmeliğinin 15. maddesinin (c) fıkrasında; "Mazeret sınavı: Yalnız ara sınavlar için yapılır. Ara sınavların bitimini takip eden hafta içerisinde müracaat edip ilgili yönetim kurulunca mazereti kabul edilen öğrenci, mazeret sınavına girebilir." denmektedir.
Bu nedenle m
azeretlerini geçerli ve kanıtlayıcı belge sunamayanlar ile eksik belge gönderen öğrencilerimizin başvuruları Fakülte Yönetim Kurulu tarafından kabul edilmeyecektir.

Herhangi bir problemle karşılaştığınızda 0 378 501 10  00 - 2269/2268 nolu telefon numarasını arayarak ya da fen@bartin.edu.tr adresine e-posta göndererek irtibata geçebilirsiniz.