image/svg+xml
image/svg+xml

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Yedek Adaylar Yatay Geçiş Başvuru Süreci Hk.

2023-2024 Akademik Yılı Güz Dönemi Yatay Geçiş başvuru sürecinde asıl olarak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri tamamlanmış olup 11.09.2023 - 15.09.2023 tarihleri arasında yedek olarak yerleşmeye hak kazanan öğrencilerin kayıt işlemleri gerçekleştirilecektir. Listede yedek olarak ismi yer alan öğrencilerin belgelerini bu süre içerisinde Fakültemize şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Kurumlararası Yatay Geçiş Sonuçları için TIKLAYINIZ.


                                                                 
YATAY GEÇİŞ TAKVİMİ
Yedek Aday Kayıt tarihi 11.09.2023 15.09.2023

Kayıtlar Fen Fakültesi Dekanlığı Öğrenci İşleri Birimine şahsen yapılacaktır.

ADRES: 
Bartın Üniversitesi Fen Fakültesi Dekanlığı     
Kutlubey Yerleşkesi,  74100  Merkez/BARTIN      
Tel: 0378 501 10 00   Dahili: 2269



Kayıt Esnasında İstenen Belgeler

1- Onaylı Öğrenci Belgesi ((Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

2- Onaylı Transkript (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

3- ÖSYS / YKS Puanını veya Yerleştirme Sonucunu Gösteren Belge (ÖSYM sonuç bildirim adresinden alınabilir.)

4- Ders İçerikleri (Ders içeriklerinin onaysız olması halinde akademik birim tarafından öğrencinin geldiği üniversitenin Ders Bilgi Paketinden ders içeriklerinin doğruluğunun/uygunluğunun teyidi yapılır. Farklılık olması halinde; öğrenci, kayıt yaptırdıktan sonra bir hafta içerisinde onaylı ders içeriklerini aşağıda iletişim menüsü altında yer alan fakülte/yüksekokula ait mail adresine göndermelidir. Aksi takdirde muafiyet işlemi yapılmaz.)

5- Başvuru Formunun Çıktısı

6- Yatay Geçiş Yapmasında Sakınca Olmadığına Dair Belge (Elektronik imzalı olarak alınan belgelerde doğrulama kodu veya karekod bulunması halinde kabul edilir.)

9- Yatay Geçiş Kayıt Başvurusu Dilekçesi (İstenen diğer belgeler bu dilekçe ekine eklenerek başvuru yapılmalıdır.)


Kesin Kayıt İşlemleri sırasında Ders Muafiyeti talebinde bulunacak öğrencilerin dolduracağı dilekçe örneği için TIKLAYINIZ.


Önemli Not: Yatay geçiş yaptıktan sonra bursunuzun/kredinizin kesilmemesi için https://www.turkiye.gov.tr/kyk-kredi-burs-nakil-basvurusu adresinden burs/kredi nakil talebinde bulunmayı unutmayınız.