2022-2023 Akademik Yılı Yaz Okulu Hakkında Bilgilendirme

Üniversitemizde yaz okulu ders kayıtlarının yapılması ve ücretlerin yatırılması 23 Temmuz 2023 tarihi itibariyle sona ermiştir. Bartın Üniversitesi Yaz Okulu Yönergesi’nin 9’uncu maddesinin 1’inci fırkasının e bendi gereğince Yaz okulunda, bir dersin açılabilmesi için en az 20 öğrencinin o derse kayıt yaptırmış olması gerekmektedir.

Bu bağlamda Fakültemiz bünyesinde açılması planlanan (MBG252) Temel Genetik ve (MBG357) Moleküler Genetik derslerine kayıt yaptıran öğrencilerin yeterli sayıya ulaşamaması nedeniyle belirtilen dersler Yaz Okulunda açılamamıştır.

Yatırılan yaz okulu ücretlerininn iade edilebilmesi için ıslak imzalı HARÇ ÜCRETİ İADE FORMU’nun doldurularak Fen Fakültesi Öğrenci İşleri birimine şahsen ya da postayla gönderilmesi gerekmektedir.