Bilim Sohbetleri

Fakültemizin eğitim ve bilimsel araştırmada sürdürülebilir ve yenilikçi fikir üreten, iç/dış paydaşları ile ortak çalışmalar gerçekleştiren, disiplinlerarası çalışmalarda öncü olabilme vizyonu doğrultusunda, bilimin sürekli konuşulduğu, tartışıldığı bir platform oluşturulabilmesi açısından gerek Fakültemiz öğretim elemanları ve öğrencileri gerekse Üniversitemizden veya diğer kurumlardan katılımcı olabilecek uzman, saygın ve bilim çevrelerince tanınan değerli misafirlerimizle gerçekleştirmeyi planladığımız "Bilim Sohbetleri" etkinliğimiz her hafta salı günü saat 13.00'de yapılacaktır.
"Bilim Sohbetleri" etkinliğinde konuşmacı olmak isteyen tüm iç ve dış paydaşlarımıza çağrı yapmaktayız.
Bilim Sohbetleri sohbetlerinin ilki 9 Mart 2021 tarihinde gerçekleştirilecek olup, etkinlikle ilgili bilgi 5 Mart 2021 tarihinde ilan edilecektir.