Fen Fakültesi tarafından Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda, üniversite tercihi yapacak öğrencilere danışmanlık desteği verildi.

Fen Fakültesi öğretim elemanları, gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermeleri doğrultusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi. Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda “Tercih ve Kariyer Günleri” kapsamında kurulan ve 3 gün boyunca açık kalan stantlar yoğun ilgi gördü. Stantları ziyaret ederek öğretim elemanlarından bilgi alanlar arasında şehir dışından ve yurt dışından gelen turistlerde yer aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun da öğretim elemanlarımızın 3 gün boyunca yoğun bir gayret göstererek aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirdiği tercih standımızı ziyaret etti. Ayrıca, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'da tercih standımızı ziyaret ederek düzenlenen organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

• Dekanımızın Bayram Mesajı

• Bartın'da aday öğrencilere fakülte öğretim elemanları tarafından tercih desteği verildi

• BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİMİZ TÜBİTAK 2242 YARIŞMASINDA FİNALDE YARIŞACAK

• Öğrencilerimizin Projesi Ödül Aldı