Bartın'da aday öğrencilere fakülte öğretim elemanları tarafından tercih desteği verildi

Fen Fakültesi tarafından Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda, üniversite tercihi yapacak öğrencilere danışmanlık desteği verildi.

Fen Fakültesi öğretim elemanları, gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermeleri doğrultusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi. Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda “Tercih ve Kariyer Günleri” kapsamında kurulan ve 3 gün boyunca açık kalan stantlar yoğun ilgi gördü. Stantları ziyaret ederek öğretim elemanlarından bilgi alanlar arasında şehir dışından ve yurt dışından gelen turistlerde yer aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun da öğretim elemanlarımızın 3 gün boyunca yoğun bir gayret göstererek aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirdiği tercih standımızı ziyaret etti. Ayrıca, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'da tercih standımızı ziyaret ederek düzenlenen organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

• Fakültemiz Yönetim Kurulu Video Konferans Yöntemiyle toplandı.

• Rektör Uzun, çevrimiçi sınavlar öncesi öğrencilerle bir araya geldi

• Bor katkılı el temizleyicisi ile sabun üretildi

• Endemik bitki türlerinden tıbbi katma değer üretilecek

• Sanayi ve Teknoloji Bakanı Varank’tan yerli enzim üreten ekibe övgü