Fen Fakültesi tarafından Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda kurulan stantlarda, üniversite tercihi yapacak öğrencilere danışmanlık desteği verildi.

Fen Fakültesi öğretim elemanları, gençlerin tercihlerini bilinçli bir şekilde yaparak geleceklerine yön vermeleri doğrultusunda ücretsiz danışmanlık hizmeti verdi. Bartın Cumhuriyet Meydanı’nda “Tercih ve Kariyer Günleri” kapsamında kurulan ve 3 gün boyunca açık kalan stantlar yoğun ilgi gördü. Stantları ziyaret ederek öğretim elemanlarından bilgi alanlar arasında şehir dışından ve yurt dışından gelen turistlerde yer aldı.

Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Orhan Uzun da öğretim elemanlarımızın 3 gün boyunca yoğun bir gayret göstererek aday öğrencileri ve ailelerini bilgilendirdiği tercih standımızı ziyaret etti. Ayrıca, Bartın Milletvekili Yılmaz Tunç'da tercih standımızı ziyaret ederek düzenlenen organizasyon dolayısıyla teşekkürlerini iletti.

• Üniversitemizin projesiyle dışa bağımlılığın azaltılması hedefleniyor

• ‘Biyoetanol Projesi’ çalışmaları iki ülkede aynı anda devam ediyor

• Bilgisayar Teknolojisi ve Bilişim Sistemleri Yüksek Lisans Programı açıldı

• Fen Fakültesi Oryantasyon Etkinliği Gerçekleştirildi