İsteğe Bağlı Hazırlık Sınıfları Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı Duyurusu

İsteğe bağlı hazırlık sınıfları Yabancı Dil Seviye Belirleme Sınavı 23.09.2019 Pazartesi günü Bartın Üniversitesi Ağdacı Yerleşkesi Yabancı Diller Yüksekokulu’nda bir oturum halinde yapılacaktır.

Sınav (10.00-12.00) 100 adet çoktan seçmeli test sorusundan oluşmaktadır.

Bu sınava üniversitemize yeni kaydını yaptırmış ve isteğe bağlı hazırlık sınıfında okuyacak öğrencilerin katılması gerekmektedir.

* Öğrencilerin, dil seviyelerine uygun bir sınıfa yerleştirilebilmeleri için bu sınava girmeleri zorunludur.

*  İsteğe bağlı hazırlık sınıfına 2019-2020 eğitim-öğretim yılı öncesinde kayıt yaptırmış ve devamsızlık dışında herhangi bir nedenle başarısız olan öğrencilerin Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı’na girmeleri gerekmektedir. İlgili sınav için yüksekokul sayfasındaki 27.08.2019 tarihli “Zorunlu Hazırlık Sınıfları Yabancı Dil Yeterlilik (Muafiyet) Sınavı Duyurusu”na bakmaları gerekmektedir.