Poster Sunumları

Bartın Üniversitesi Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü dördüncü sınıf öğrencileri "Seminer" dersi kapsamında "Poster Sergisi" düzenledi. Etkinliğe Fen Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ahmet KARADAĞ, Dekan Yardımcısı ve Moleküler Biyoloji ve Genetik Bölümü Başkanı Doç. Dr. Ali Savaş BÜLBÜL ve bölüm öğretim üyeleri katıldı. Farklı bölüm öğretim üyeleri ve öğrencilerin yüksek ilgi gösterdiği sergide, öğrenciler poster konularını katılımcılara anlattı.

• Üniversitemiz Öğrenci Projeleriyle Türkiye 3.sü Oldu