BİYOTEKNOLOJİ BÖLÜMÜ ÖĞRENCİMİZ TÜBİTAK 2242 YARIŞMASINDA FİNALDE YARIŞACAK

Üniversitemiz Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü tarafından, TÜBİTAK - 2242 Üniversite Öğrencileri Araştırma Proje Yarışmaları için hazırlanan proje 24 -26 Haziran 2019 tarihlerinde Ankara’da düzenlenecek bölge yarışmaları finallerinde yarışmaya hak kazandı. Fen Fakültesi Biyoteknoloji Bölümü, Nanobiyoteknoloji ABD Dr. Öğr. Üyesi Recep TAŞ’ın danışmanlığında Biyoteknoloji Bölümü 3. Sınıf öğrencisi Ebru Köroğlu tarafından hazırlanan; “B12 Vitaminin Tayini İçin Bir Strip ve Ölçüm Cihazının Geliştirilmesi” adlı proje, TÜBİTAK 2242 bölge finalinde yarışacaktır.