2018-2019 Akademik Yılı Üniversite Kayıt Kılavuzu

Sevgili Öğrencimiz;

Bartın Üniversitesi Ailesine Hoşgeldiniz. Fakültemize kayıt yaptırmaya hak kazandığınız için sizi ve ailenizi tebrik eder, öğrenim hayatınızda başarılar dileriz. Fakültemize kayıtlar hakkında detaylı bilgiler kayıt kılavuzunda verilmiş olup, bu bilgileri dikkatlice okumanız ve aşamaları sırasıyla takip etmeniz, kaydınızı hızlı, kolay ve sorunsuz bir şekilde tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

2018-2019 akademik yılı üniversite kayıt kılavuzuna ulaşmak için tıklayınız.